HUMDAKIN balsam Kamille & Havtorn 500ml

285,00 kr.

HUMDAKIN balsam Kamille & Havtorn 500ml

På lager

  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

HUMDAKIN balsam Kamille & Havtorn 500ml

HUMDAKIN BALSAM
Kamille & Havtorn – 500 ml
pH værdi: 4,0 – 4,5
Balsammen er silikonefri.

Denne balsam er beriget med macadamiaolie, sheasmør, E-vitamin, kokosolie samt havtorn og kamille, som giver et dejligt silkeblødt hår.

Hvedeprotein sørger for, at produktet går dybt ind i håret og efterlader det blødere, stærkere og fugtigt. Velegnet til alle hårtyper og daglig brug.

Hvedeproteinpræparater er rige på umættede fedtsyrer; præparaterne gør håret mere skinnende og lettere at håndtere; de styrker også beskadiget hår.

Sheasmør er kendt for at virke blødgørende og fugtgivende på hud og hår, hvilket er noget, især tørt hår og irriteret hovedbund vil sætte pris på. Men udover at virke fugtende hjælper sheasmør også med at holde på fugten ved at indkapsle den i hårstråene, så de får sværere ved at tørre ud.

Påfør i fugtigt hår, massér ind i håret, vent et par minutter og skyl efter med lunkent vand.

Ingredients: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Methosulfate, Parfum, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Coconut Nucifera Oil, Tocopheryl Acetate, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrolyzed
Wheat Protein, Panthenol, Polyquaternium-7, Chamomilla Recutita Flower Extract, Hippophae Rhamnoides Fruit
Extract, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Citric Acid.

HUMDAKIN balsam Kamille & Havtorn 500ml

Brand

Humdakin

Humdakin har dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af hudplejeprodukter og produkter til den moderne husholdning. Inspirationen er fundet i  af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft. Desuden gør de, at produkterne er milde mod huden og vores planet. Deres tekstilkollektion er produceret af økologisk bomuld, der er GOTS- og OEKO-TEX-certificeret. Humdakins tekstiler er inspireret af indehaver Camilla Schrams bedstemor og teknikker som man brugte tilbage i 1950-erne. Tekstilerne laves i et stort udvalg af farver, som kan mikses og matches, så de passer til netop dine præferencer og dit hjem. Alle Humdakins produkter er produceret på fabrikker der alle har ordentlige arbejdsforhold og høje standarder. Essensen af Humdakin er at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent og pænt. Der er ingen af produkterne hos Humdakin som bliver testet på dyr. Alle deres produkter (undtagen deres opvaskebørste med hestehår), er veganske. Hestehåret kommer fra glade og velpassede heste, som på ingen måde har lidt i processen. Humdakin bruger ingen hårde kemikalier, konserveringsmidler, parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.