Mjøden i denne Mini Sten Mix – Tarp Bryggeri indeholder 6 forskellige mjød varianter. De er alle brygget på dansk honning med urter, bær eller frugter.

Denne Mini Sten Mix indeholder følgende varianter i 40ml pr. flaske:

Sif – Tranebær Mjød
Frej – Granatæble Mjød
Frigg – Solbær Mjød
Thyra – Hindbær Mjød
Ragnar – Hyben Mjød
Loke – lagret på Sherry fade

Mjødene i denne Mini Sten Mix, kan du også finde enkeltvis i vores stentøjskollektion, der indeholder 50 cl. Særligt for denne pakke; finder du Ragnar og Loke, der endnu ikke findes i større flasker. Ragnar er en hyben mjød indeholdende lægeurter og Loke er en urtemjød der er lagret på gamle sherryfade, der giver mjøden en helt unik smag og karakter.

Tarp Bryggeri producerer rigtig dansk mjød, der er ganske enestående, hvad angår smag, kvalitet og farve. Mjøden fremstilles helt i tråd med de gamle skikke over åben ild og uden tilsætningsstoffer. Der anvendes udelukkende den bedste danske honning, og kun de bedste råvarer. Alle råvarer udvælges med omhu og hver enkelt produktion overvåges og prøvesmages for at sikre kvaliteten. Vi har en bred vifte af mjødvarianter og vi vil gerne høre din mening om hver enkelt mjød.

Nyd vores mjød i flotte likør-, portvins- eller cognac glas til kaffen, kagebordet eller måske efter kaffen til et godt glas øl.
Mjøden passer fint som dessertvin til mange desserter og glæd dig til at smage mjøden sammen med et dejligt ostesortiment.

Serveringstemperaturen er en smagssag. Vi synes at mjøden bør have samme temperatur som alkoholprocenten – altså bør den serveres ved 16 grader.Der er ingen anmeldelser for dette produkt.

Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!
   Dårlig           God

MJØD - MINI STEN MIX

  • Produkt Kode:60018
  • Tilgængelighed:18
  • Kr. 149,00


Tags: MINI STEN MIX