WallPipe Grey

WallPipe Grey er en af WallPipes fire koncept lampe-varianter. Denne lampe kommer i et flot, rustikt look, som passer ind i de fleste hjem. Lampens grålige farve giver en hyggelig stemning, der tager dig og dine familiemedlemmer med tilbage til fortiden, hvor farverne var mere matte og hyggelige. Lampen er produceret af genbrugt jern, og den kommer eksklusivt lyspære, hvorfor du selv kan undersøge markedet for pærer, der kan passe perfekt til lampens ekstraordinære look.

Ved at købe en WallPipe-Grey lampe giver du noget tilbage til jorden, idet der er tale om genbrugt materiale. Det er vigtigere end nogensinde at gå ind for at genbruge de ressourcer, vi har på jorden, hvormed du her kan sætte det gode eksempel.

Ikke nok med, at du kan gå i seng med god samvittighed, kan du også være sikker på, at du køber en lampe, som har sin helt egen unikke historie. Alle lamper hos WallPipe er nemlig produceret af genbrugt materiale, hvorfor lampens forskellige dele alle sammen fortæller hver sin historie. Måske har en del af lampen tidligere været et vigtigt materiale på en byggeplads, eller også er lampens rør blevet brugt som et fiktivt svær på skolegårdens legeplads. Lige meget hvad kan du være sikker på, at du her får en lampe, som har sin egen unikke historie, der ikke kan sammenlignes med nogen anden lampes.

Du får altså, ved at købe en WallPipe Grey-lampe, en flot og stilfuld lampe, der har sin helt egen historie. Derudover gør du en god gerning og værner om miljøet ved at investere i et genbrugt produkt, som desuden er af energiklasse A+++. Du kan vælge at putte en LED-pære i lampen, og således er el-besparelsen fuldendt.


WallPipe Grey - Specifikationer: 


Selvom alle vores WallPipe-Grey lamper er unikke, er der nogle specifikationer, som går igen hos dem alle, og som vi forsøger at opfylde for at holde dem nogenlunde ens i udtrykket. Dette gør vi blandt andet for at kunne sikre, at de billeder, vi viser på vores webshop også viser det, du kan forvente af den lampe, du køber. Men det betyder naturligvis ikke, at alle lamper af denne type er identiske.


Dybde

ca. 17 cm.

Højde

ca. 52 cm.

Fatningstype

E27

Max watt

40W

Energiklasse

A+++

CE godkendt

JA

Brand

WallPipe

Rørdiameter

½”

Ledningslængde

140 cm

Afbryder på ledningen

Ja

Materiale

Genbrugt Jern


 


Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!
    Dårlig           God

WallPipe Grey

  • Mærke: WallPipe
  • Produkt Kode: WallPipe Grey
  • Tilgængelighed: 10
  • Kr. 1.495,00


Tags: WallPipe Grey