WallPipe White


WallPipe White er én af de væglamper, der er kernen i vores koncept. En WallPipe White er en lampe, der er 100 % unik, og som er lavet af genbrugsmaterialer, der alle sammen er unikke i udseende og stil. Denne lampe kommer i hvidt genbrugsjern, som udgør selve lampens fundament - altså det, som fastgøres på væggen og det, pæren monteres i.


Du kan være 100 % sikker på, at din WallPipe White lampe ikke ligner nogen andres, fordi vi bruger materialer fra forskellige steder og af forskelligt udseende og alder. Det vil sige, at vi kan lave to WallPipe White samtidigt, men som bliver vidt forskellige i udseendet, fordi den ene er lavet af jern fra en fabrik i Sønderjylland, og den anden er lavet af vandrør fra en bondegård fra 60’erne på Fyn. 


 


WallPipe White - specifikationer:


Selvom alle vores WallPipe White lamper er unikke, er der nogle specifikationer, som går igen hos dem alle, og som vi forsøger at opfylde for at holde dem nogenlunde ens i udtrykket. Dette gør vi blandt andet for at kunne sikre, at de billeder, vi viser på vores webshop også viser det, du kan forvente af den lampe, du køber. Men det betyder naturligvis ikke, at alle lamper af denne type er identiske. 


Alle vores lamper produceres i genbrugt jern. 


Dybde

ca. 17 cm.

Højde

ca. 52 cm.

Fatningstype

E27

Max watt

40W

Energiklasse

A+++

CE godkendt

JA

Brand

WallPipe

Rørdiameter

½”

Ledningslængde

140 cm

Afbryder på ledningen

Ja

Materiale

Genbrugt Jern


Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!
    Dårlig           God

WallPipe White

  • Mærke: WallPipe
  • Produkt Kode: WallPipe White
  • Tilgængelighed: 10
  • Kr. 1.495,00


Tags: WallPipe White