Toilettaske Doddy hvid/sort Meraki

29,00 DKK

Meraki Toilettaske, Doddy, hvid/sort

På lager

merakimeraki mini
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Toilettaske, Doddy, hvid/sort,

Denne skønne toilettaske fra Meraki Mini er perfekt til de mindste, når i er på farten.

Toilettasken, Doddy, har et enkelt og tidsløst design og en flot grafisk elefant trykt foran i sort/hvide farver. Lad børnene have deres egen praktiske toilettaske, som er både rummelig og smart. Tasken er med indvendig plast.

Brug den blandt andet til opbevaring af hårbørste, tandbørste og shampoo, når i er ude at rejse. Den lukkes med lynlås der sikrer, at tingene ikke falder ud under rejsen.

L: 21 cm B: 14,5 cm D: 6,5 cm

Brand

Meraki

Meraki er et forkælende univers af velvære og wellness, designet og udviklet i Danmark. Serien er inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med kærlighed til, og respekt for naturen. Merakis produkter indeholder milde og plejende ingredienser, som er særligt udvalgt for deres kvalitet og naturlige aromaer. Produkterne er yderst lækre i brug, og er samtidig smukke og fortjener en plads fremme. Skab din egen lille wellness-afdeling ved at anrette dine flotteste plejeprodukter samlet. Tilføj evt med et lækkert duftlys, duftpinde eller en lille vase med en stilk. Mulighederne er mange og hvorfor ikke lade dine dagligdags "brugs-ting" indgå i din indretning?
meraki

Meraki Mini

meraki mini