Tilbud

Pudebetræk Paper Nude – House Doctor

179,00 DKK

-40%

Pudebetræk, Paper, Nude – House Doctor

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Pudebetræk Paper Nude – House Doctor

Tilfør varme og komfort til hjemmet med puder i skønne farver.

Dette superfine pudebetræk fra House Doctor er et perfekt supplement til sofaen i stuen eller til sengen i soveværelset.

Det smukke pudebetræk Paper, har en fin nude farve med et mønster i en hvid nuance. Mønstret er med til at tilføre personlighed til hjemmets indretning.

Uanset hvor i hjemmet du placerer puden med dette smukke pudebetræk vil den både pynte og tilføre noget helt særligt med det unikke mønster.

Pudebetrækket måler 50 x 50 cm

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor

Yderligere information

Vægt 0.00 kg