Ib Laursen plaid creme/grønt stribemønster

149,00 DKK

Plaid creme/grønt stribemønster

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunst
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Ib Laursen plaid creme/grønt stribemønster

Utrolig lækker plaid i creme med grønne striber,

130 cm x 160 cm, 100% bomuld

Forkæl dig selv med disse smukke plaider i stuen, sommerhuset, på terrassen eller hvor du synes det er lækkert at sidde med en god bog og en kop kaffe.

Er du vild med den lette, lyse sommerhus-stil, hvorfor så ikke blot skabe din egen? Plaiderne i creme/grønt stribemønster er fantastiske til at fremtrylle netop denne stemning, hvor følelsen af forår, sommer og bare tæer går hånd i hånd.

Mix gerne plaider i forskellige mønstre, herunder striber, blomstrede mm og tilsæt andre lækre tekstiler (ex puder). På den måde får du hele set-uppet til at spille sammen og giver dig skønne forfriskende steder i din indretning. Det gælder både i stuen, dit soveværelse, dit sommerhus eller måske på din terrasse, når vejret tillader det.

En plaid er i øvrigt den oplagte gaveide til både hende og ham. Hvem kan ikke lige bruge sådan et at lune sig ved på en kølig dag?

Disse smukke stribede grønne/cremefarvede plaider findes i et utal af farver og mønstre, alle i den samme lækre bløde kvalitet. Mange af dem kan med fordel mixes på kryds og tværs for at skabe netop den stil du ønsker i dit hjem.

Flere gange årligt kommer der nye frem i nye farver. Det er derfor altid muligt at kunne finde dem i farver, som passer med tidens trend.

Denne plaid kan selvfølgelig vaskes ved 40 grader og bør blot hænges op efter vask og som ekstra bonus får du duften af “have og frisk luft” med ind, hvis du lader dem tørre udenfor.

Finder du ikke de farver, du ønsker – så kontakt os og lad os hjælpe, vi bestiller gerne hjem til dig.

Ib Laursen plaid creme/grønt stribemønster

 

 

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst

Yderligere information

Vægt 0.90 kg
Størrelse 160.00 × 130.00 cm