Tilbud

Nissedør Stillenat 7-dele

89,00 kr.

-50%

Nissedør Stillenat 7-dele dør: L:8 B:0,7 H:11,8 cm

Ikke på lager

Ib Laursen indretning og brugskunst
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Nissedør Stillenat 7-dele

I Skandinavien er det tradition, at en nisse flytter ind i hjemmet ved juletid. Nisser er små, og derfor er denne lille nissedør ideel som indgang til nisseboet samt til at skabe den rette, hyggelige julestemning.

Sådan gør du: Sættes på rengjorte, glatte overflader. Varm klæbemassen i hånden inden opsætning. Vi tager forbehold for, at klæbemassen ikke kan anvendes på alle overflader. Kun til dekoration og indendørs brug.
Sættet er lavet af Polyresin

L: 8 cm B: 0,7 cm H: 11,8 cm

 

Yderligere information

Vægt 0,22 kg
Størrelse 13,50 × 2,40 × 19,00 cm

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst