Tilbud

Nicolas Vahe salt Ras El Hanout

59,00 DKK

-21%

På lager

Nicolas Vahé
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Nicolas Vahe salt Ras El Hanout

Salte kan man ikke få nok af, og denne Ras el Hanout fra Nicolas Vahé er ingen undtagelse.

Den smagfulde krydderiblanding anvendes især i det marokkanske køkken til kylling, grøntsager og kød og tilfører en kraftig og delikat smag til retterne.

Salten kommer i en stilet kværn, som du nemt kan have stående fremme.

Blandingen indeholder havsalt, koriander, gurkemeje, spidskommen, kommen, stærk chili, salt, bukkehornsfrø, fennikel, hvidløg og krydderier.

Blandingen kommer med en keramisk kværn, som giver dig fint kværnede krydderier. Det frigiver olierne, så maden får endnu mere aroma og smag.

Glasset indeholder 300 gram.

Brand

Nicolas Vahé

Nicolas Vahé kollektionen rummer en bred vifte af delikatesser og køkken-accessories. Alle er udviklet i ægte kærlighed til gode råvarer. Nicolas Vahé er fransk kok, chokolatier og konditor og bruger kun lækre kvalitets ingredienser. Hvorfor bruge timer på at lave mad i køkkenet, når du kan lave velsmagende gourmetgodbidder på ingen tid? Deres produkter er lavet af de fineste råvarer. De bestræber sig altid på at skabe overraskende smagsoplevelser og kombinere ingredienser på måder, du ikke ville drømme om eller finde andre steder. De vil gerne inspirere og overraske dig og vise dig, at god mad ikke behøver at være kompliceret.
Nicolas Vahé

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.