Tilbud

Nicolas Vahé Flaske m/patentlukning Brun

25,00 DKK

-36%

Nicolas Vahé Flaske m/patentlukning, Brun

På lager

Nicolas Vahé
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Nicolas Vahé Flaske m/patentlukning Brun

Nicolas Vahé har lavet en smart og genanvendelig glasflaske i en smuk brun farve. Flasken er ideel til en tur på farten eller som en del af en picnickurv til en tur i skøn natur.

Den fine flaske har patentlukning, som er specielt velegnet til langtidsholdbare produkter.

Du kan derfor nemt tilsætte en frisk presset juice eller en hjemmelavet limonade og lade den stå i køleskabet til dagen over.

Det retro look giver glasflasken et tidløst design.  Flasken vil pynte perfekt på morgenbordet eller blot som vandflaske til aftensmaden.”

Brand

Nicolas Vahé

Nicolas Vahé kollektionen rummer en bred vifte af delikatesser og køkken-accessories. Alle er udviklet i ægte kærlighed til gode råvarer. Nicolas Vahé er fransk kok, chokolatier og konditor og bruger kun lækre kvalitets ingredienser. Hvorfor bruge timer på at lave mad i køkkenet, når du kan lave velsmagende gourmetgodbidder på ingen tid? Deres produkter er lavet af de fineste råvarer. De bestræber sig altid på at skabe overraskende smagsoplevelser og kombinere ingredienser på måder, du ikke ville drømme om eller finde andre steder. De vil gerne inspirere og overraske dig og vise dig, at god mad ikke behøver at være kompliceret.
Nicolas Vahé

Yderligere information

Vægt 0.00 kg