Meraki Opvaskemiddel Blossom breeze

99,00 DKK

Meraki Opvaskemiddel, Blossom breeze

På lager

meraki
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Meraki Opvaskemiddel Blossom breeze

Opvaskemiddel, Blossom Breeze,

Mild og effektiv svanemærket opvaskemiddel, med en mild duft af appelsin og citron.

Opvaskemiddel Blossom Breeze, fra Meraki kommer i en flot emballage. Du kan nu kan have din opvaskemiddel stående fremme i køkkenet som et dekorativt element, 490 ml

Vores opvaskemiddel kan anvendes til både opvask og rengøring af overflader såsom gulve, vægge og glas.  Men må ikke bruges i opvaskemaskinen. Til opvasken skal der bruges 2 ml. sæbe til 5 liter vand og til rengøring skal der bruges 4 ml. til 5 liter sæbe.

Obs: Kombiner med vægophæng for praktisk opbevaring.

Se evt vores andre varianter af opvaskemiddel, klude samt børster. Opvaske-grejet kan med små nemme tricks komme til at blive en helt lille lækker “anretning” i dit køkken. Det handler om at få de smukke ting frem og de knap så smukke ting væk.

 

Brand

Meraki

Meraki er et forkælende univers af velvære og wellness, designet og udviklet i Danmark. Serien er inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med kærlighed til, og respekt for naturen. Merakis produkter indeholder milde og plejende ingredienser, som er særligt udvalgt for deres kvalitet og naturlige aromaer. Produkterne er yderst lækre i brug, og er samtidig smukke og fortjener en plads fremme. Skab din egen lille wellness-afdeling ved at anrette dine flotteste plejeprodukter samlet. Tilføj evt med et lækkert duftlys, duftpinde eller en lille vase med en stilk. Mulighederne er mange og hvorfor ikke lade dine dagligdags "brugs-ting" indgå i din indretning?
meraki

Yderligere information

Vægt 0.00 kg