Meraki Opvaskebørste Natur

99,00 kr.

Opvaskebørste, l.: 22 cm

På lager

meraki
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Meraki Opvaskebørste Natur
Smuk og funktionel opvaskebørste med flot bambusgreb fra Meraki, der vil se flot ud i ethvert køkken. Skaftet ligger godt i hånden, så du kan vaske op uden at gå på kompromis med komfort.

Selve børstehovedet kan skrues af og lægges i opvaskemaskinen, således at du kan bevare din børste i meget lang tid.

L: 22 cm, B: 8 cm

Lav evt en smuk opstilling ved din køkkenvask med børsten, en pæn klud og en smuk flaske sæbe samlet på en lille fin bakke. Pludselig bliver dagligdagens nødvendige ting til en fin lille dekoration i stedet.

Yderligere information

Vægt 0,08 kg

Brand

Meraki

Meraki er et forkælende univers af velvære og wellness, designet og udviklet i Danmark. Serien er inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med kærlighed til, og respekt for naturen. Merakis produkter indeholder milde og plejende ingredienser, som er særligt udvalgt for deres kvalitet og naturlige aromaer. Produkterne er yderst lækre i brug, og er samtidig smukke og fortjener en plads fremme. Skab din egen lille wellness-afdeling ved at anrette dine flotteste plejeprodukter samlet. Tilføj evt med et lækkert duftlys, duftpinde eller en lille vase med en stilk. Mulighederne er mange og hvorfor ikke lade dine dagligdags "brugs-ting" indgå i din indretning?
meraki