Meraki Konjac-svamp

39,00 DKK

Konjac sponge, h: 3 cm, dia: 5 cm, 0.2 oz./ 6 g., Til tør, solskadet og aldrende hud

På lager

meraki
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Meraki Konjac-svamp

Den grønne konjac-svamp fra Meraki giver en nænsom eksfoliering af dit ansigt og er ideel til træt, solskadet og moden hud.

Gør svampen til en del af din hudplejerutine hver dag, uanset om du bruger den kun med vand eller sammen med dit renseprodukt. Den 100 % naturlige og bionedbrydelige svamp er lavet af fibre fra Konjacroden. Den indeholder grøn te, som har en plejende virkning. Når svampen kommer i kontakt med vand, vil den udvide sig.

Gør svampen våd og brug den med eller uden et renseprodukt. Masser hals og ansigt ved at køre svampen rundt i små, runde bevægelser.

Skyl den grundigt efter brug og hold svampen ren ved at dyppe den i kogende vand en gang i ugen.

Konjac-svampen fra Meraki kan bruges hver dag.

 

 

 

Brand

Meraki

Meraki er et forkælende univers af velvære og wellness, designet og udviklet i Danmark. Serien er inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med kærlighed til, og respekt for naturen. Merakis produkter indeholder milde og plejende ingredienser, som er særligt udvalgt for deres kvalitet og naturlige aromaer. Produkterne er yderst lækre i brug, og er samtidig smukke og fortjener en plads fremme. Skab din egen lille wellness-afdeling ved at anrette dine flotteste plejeprodukter samlet. Tilføj evt med et lækkert duftlys, duftpinde eller en lille vase med en stilk. Mulighederne er mange og hvorfor ikke lade dine dagligdags "brugs-ting" indgå i din indretning?
meraki