Meraki håndsæbe Northern dawn

99,00 DKK

Håndsæbe, Northern dawn, h: 19 cm, dia: 7 cm, 490 ml./16.5 fl.oz

På lager

meraki
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Meraki håndsæbe Northern dawn

Få rene og velplejede hænder med denne certificeret økologiske håndsæbe fra Meraki.

Den hedder Northern dawn og indeholder et økologisk gulerodsekstrakt, som plejer og giver fugt.

Et ekstrakt fra persille har ligeledes en plejende og rensende effekt i denne sæbe til dine hænder.

Hudbarrieren styrkes af et fugtbevarende aktiv fra sukkerroer.

Certificeret økologisk af ECOCERT Cosmos.

Noter: frisk appelsin, cedertræ og sød balsamico i denne utroligt lækre og velduftende håndsæbe Northern dawn fra Meraki.

Pump en passende mængde sæbe ud og skum hænderne ind. Skyl grundigt med vand. Velegnet til daglig brug og til alle hudtyper.

Lad håndsæben blive et dekorativt element til indretningen på badeværelset, i køkkenet eller bryggerset.

Med Merakis økologisk certificeret håndsæbe Northern dawn, får du en plejende og fugtende sæbe til hænderne.

Håndsæben som er til alle hudtyper, er velegnet til daglig brug og efterlader dine hænder velduftende.

Flasken indeholder 490 ml.

Obs: Kombiner med vægophæng fra Meraki for praktisk opbevaring eller brug en smuk bakke til at anrette din håndsæbe, måske sammen med et af de populære duftlys, duftpinde og andre smukke produkter.

Meraki håndsæbe Northern dawn

Meraki – når velvære står højt på listen!!

Hos Helbos Living forhandler vi et bredt udvalg af Merakis lækre skønheds- og livsstilsprodukter, som er designet og udviklet i Danmark.

Meraki foretrækker at bruge naturlige parfumer, basisolier og vitaminer, der er økologiske. Kort sagt er produkterne uden parabener, uden farvestoffer, uden SLS, uden hormonforstyrrende stoffer, og kun med brug af mild konservering, naturlig parfume – æstetiske olie, basisolier af høj kvalitet. Dette gælder ikke kun for denne Meraki håndsæbe Northern dawn, men alle deres produkter.

Du kan derfor trygt kaste dig ud i at prøve produkterne, men pas dog alligevel på – for de viser sig oftest, at være ganske vanedannende.

Produkterne er yderst lækre i anvendelse, men også designet er der kræset for, således at de dekorerer lækkert og stilrent i dit hjem.

 

Brand

Meraki

Meraki er et forkælende univers af velvære og wellness, designet og udviklet i Danmark. Serien er inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med kærlighed til, og respekt for naturen. Merakis produkter indeholder milde og plejende ingredienser, som er særligt udvalgt for deres kvalitet og naturlige aromaer. Produkterne er yderst lækre i brug, og er samtidig smukke og fortjener en plads fremme. Skab din egen lille wellness-afdeling ved at anrette dine flotteste plejeprodukter samlet. Tilføj evt med et lækkert duftlys, duftpinde eller en lille vase med en stilk. Mulighederne er mange og hvorfor ikke lade dine dagligdags "brugs-ting" indgå i din indretning?
meraki