Meraki Håndsæbe Linen dew

99,00 DKK

Håndsæbe, Linen dew, h: 19 cm, dia: 7 cm, 490 ml./16.5 fl.oz

På lager

meraki
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Meraki Håndsæbe Linen dew

Linen dew fra Meraki, er en skøn håndsæbe, som du gerne vil have stående fremme!

En håndsæbe, der mildt og effektivt rengør hænderne. Linen Dew håndsæbe fra Meraki er rig på økologiske ekstrakter fra blåbær og brændenælde, der bidrager med plejende mineralske salte. Et fugtbevarende aktiv fra sukkerroer styrker hudbarrieren. Certificeret økologisk af ECOCERT Cosmos
Med noter af Pebermynte og patchouli.

Pump en passende mængde sæbe ud og skum hænderne ind. Skyl grundigt med vand. Velegnet til daglig brug og til alle hudtyper.

Stil håndsæben på en lille bakke og lad den være et dekorativt element i badeværelset eller køkkenet. Håndsæben Linen dew fra Meraki er velegnet til daglig brug og til alle hudtyper og efterlader hænderne velduftende, 490 ml

Obs: Kombiner med vægophæng for praktisk opbevaring

Meraki er et forkælende univers af velvære og wellness, designet og udviklet i Danmark. Serien er inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med kærlighed til, og respekt for naturen.

Merakis produkter indeholder milde og plejende ingredienser, som er særligt udvalgt for deres kvalitet og naturlige aromaer.

Produkterne er yderst lækre i brug, og er samtidig smukke og fortjener en plads fremme. Skab din egen lille wellness-afdeling ved at anrette dine flotteste plejeprodukter samlet. Tilføj evt med et lækkert duftlys, duftpinde eller en lille vase med en stilk. Mulighederne er mange og hvorfor ikke lade dine dagligdags “brugs-ting” indgå i din indretning?

Meraki Håndsæbe Linen dew

Brand

Meraki

Meraki er et forkælende univers af velvære og wellness, designet og udviklet i Danmark. Serien er inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med kærlighed til, og respekt for naturen. Merakis produkter indeholder milde og plejende ingredienser, som er særligt udvalgt for deres kvalitet og naturlige aromaer. Produkterne er yderst lækre i brug, og er samtidig smukke og fortjener en plads fremme. Skab din egen lille wellness-afdeling ved at anrette dine flotteste plejeprodukter samlet. Tilføj evt med et lækkert duftlys, duftpinde eller en lille vase med en stilk. Mulighederne er mange og hvorfor ikke lade dine dagligdags "brugs-ting" indgå i din indretning?
meraki