Meraki Håndsæbe Harvest moon

99,00 DKK

Meraki Håndsæbe, Harvest moon

På lager

meraki
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Meraki Håndsæbe Harvest moon

Mild og effektiv håndsæbe fra Meraki med en skøn, frisk duft af kaktusblomst.

Denne serie er rig på olivenolie, aloe vera og ekstrakter fra kaktus samt noter af rosmarin.

Certificeret økologisk af ECOCERT Cosmos

Håndsæben er naturligvis rengørende men fungerer også plejende på huden, blandt andet på grund af indholdet af aloe vera. Du behøver derfor ikke nødvendigvis bruge håndcreme efter håndvask.

Håndsæben Harvest moon er mild og velegnet til alle hudtyper.

Sæben kommer i en fin grøn flaske, som vil dekorere, når den placeres fremme i badeværelset eller ved håndvasken i køkkenet eller bryggerset, 490 ml

 

Ville du ønske, at du havde et lækkert spa-resort hjemme i privaten?

Alle med et badeværelse har mulighed for at skabe den lækreste spa-stemning hjemme, der skal slet ikke så meget til.

Stil en klynge af de smukke hudprodukter, et duftlys samt duftpinde på et smukt fad. Sørg så for at placere et par lækre håndklæder ved siden af.

Det er ganske enkelt og du behøver blot at lege lidt med placeringerne og pludselig kan du nemt se, når det bliver helt rigtigt.

Hos Helbos Living forhandler vi et bredt udvalg af Merakis lækre skønheds- og livsstilsprodukter, som er designet og udviklet i Danmark.

Meraki foretrækker at bruge naturlige parfumer, basisolier og vitaminer, der er økologiske. Kort sagt er produkterne uden parabener, uden farvestoffer, uden SLS, uden hormonforstyrrende stoffer, og kun med brug af mild konservering, naturlig parfume – æstetiske olie, basisolier af høj kvalitet.

Du kan derfor trygt kaste dig ud i at prøve produkterne. Men pas dog alligevel på – for de viser sig oftest, at være ganske vanedannende. Dette gælder ikke kun for denne håndsæbe Harvest moon, men generelt alle deres lækre produkter.

Produkterne er yderst lækre i anvendelse, men også designet er der kræset for, således at de dekorerer lækkert og stilrent i dit hjem.

Meraki Håndsæbe Harvest moon

Brand

Meraki

Meraki er et forkælende univers af velvære og wellness, designet og udviklet i Danmark. Serien er inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med kærlighed til, og respekt for naturen. Merakis produkter indeholder milde og plejende ingredienser, som er særligt udvalgt for deres kvalitet og naturlige aromaer. Produkterne er yderst lækre i brug, og er samtidig smukke og fortjener en plads fremme. Skab din egen lille wellness-afdeling ved at anrette dine flotteste plejeprodukter samlet. Tilføj evt med et lækkert duftlys, duftpinde eller en lille vase med en stilk. Mulighederne er mange og hvorfor ikke lade dine dagligdags "brugs-ting" indgå i din indretning?
meraki

Yderligere information

Vægt 0.00 kg