Meraki Duftlys Fresh cotton

69,00 DKK

Duftlys, Fresh Cotton, dia.: 5.5 cm, h.: 6,7 cm Brændetid: 12 timer

På lager

meraki
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Meraki Duftlys Fresh cotton

Dejligt duftlys fra Meraki med en forfriskede aroma.

Lyset er lavet på olie fra sojabønnen og giver dig et rent lys. Dette gør, at det soder væsentligt mindre end et almindeligt stearinlys.

Lyset har en højde på 6,7 cm og en brændetid på 12 timer. Slap af, og nyd den dejlige duft, der breder sig i hjemmet.

Skab din egen spa-stemning hjemme, hvad enten det er på badeværelset, i entreen, stuen eller hvor du har lyst at blive mødt af en frisk og forførende duft.

Lav et lille stilleben på dit smukkeste fad, stil duftlyset, en smuk vase og evt andre plejeprodukter i en lille klynge.

Det er enkelt og ser så fint ud som dekoration.

 

Brand

Meraki

Meraki er et forkælende univers af velvære og wellness, designet og udviklet i Danmark. Serien er inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med kærlighed til, og respekt for naturen. Merakis produkter indeholder milde og plejende ingredienser, som er særligt udvalgt for deres kvalitet og naturlige aromaer. Produkterne er yderst lækre i brug, og er samtidig smukke og fortjener en plads fremme. Skab din egen lille wellness-afdeling ved at anrette dine flotteste plejeprodukter samlet. Tilføj evt med et lækkert duftlys, duftpinde eller en lille vase med en stilk. Mulighederne er mange og hvorfor ikke lade dine dagligdags "brugs-ting" indgå i din indretning?
meraki

Yderligere information

Vægt 0.15 kg