Meraki Duftfrisker Verbena drizzle

189,00 DKK

Meraki Duftfrisker Verbena drizzle

På lager

meraki
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Meraki Duftfrisker Verbena drizzle

Få en dejlig og beroligende duft i hjemmet med Merakis velduftende duftfrisker, Verbena Drizzle.

Diffuseren kommer i en enkel flaske med små træpinde, som spreder den gode duft nemt i dit rum og hjem.

Brug duftfriskeren fra Meraki på dit badeværelse og hav den stående fremme på en bakke eller sammen med andre dekorationer som et element i din boligindretning, 240 ml.

 

Duftfriskeren med Verbena drizzle fra Meraki består af en flaske med olie og tilhørende træpinde, der giver dit rum en mild og sanselig duft. Brug duftfriskeren til at skabe en frisk og indbydende atmosfære i stuen, entreen eller soveværelset. Eller placér den på badeværelset, når du har lyst til lidt spa-stemning.

Duftfriskerens flaske i et smukt glas med urter giver den et lidt lækkert og friskt look og vil passe ind i de fleste hjem. Placer den evt på en lille fin bakke med en lille plante eller krukke.

H: 26 cm, Ø: 5,6 cm, 240 ml Meraki duftfrisker Verbena drizzle

Anvendelse: Åbn duftfriskeren med Verbena drizzle og stik pindene ned i og du er nu klar til at sprede en skøn duft i dit hjem.

Meraki er et forkælende univers af velvære og wellness, designet og udviklet i Danmark. Serien er inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med kærlighed til, og respekt for naturen.

Merakis produkter indeholder milde og plejende ingredienser, som er særligt udvalgt for deres kvalitet og naturlige aromaer.

Produkterne er yderst lækre i brug, og er samtidig smukke og fortjener en plads fremme. Skab din egen lille wellness-afdeling ved at anrette dine flotteste plejeprodukter samlet. Tilføj evt med et lækkert duftlys, duftpinde eller en lille vase med en stilk. Mulighederne er mange og hvorfor ikke lade dine dagligdags “brugs-ting” indgå i din indretning?

Meraki Duftfrisker Verbena drizzle

Brand

Meraki

Meraki er et forkælende univers af velvære og wellness, designet og udviklet i Danmark. Serien er inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med kærlighed til, og respekt for naturen. Merakis produkter indeholder milde og plejende ingredienser, som er særligt udvalgt for deres kvalitet og naturlige aromaer. Produkterne er yderst lækre i brug, og er samtidig smukke og fortjener en plads fremme. Skab din egen lille wellness-afdeling ved at anrette dine flotteste plejeprodukter samlet. Tilføj evt med et lækkert duftlys, duftpinde eller en lille vase med en stilk. Mulighederne er mange og hvorfor ikke lade dine dagligdags "brugs-ting" indgå i din indretning?
meraki

Yderligere information

Vægt 0.00 kg