Meraki Duftfrisker Sandcastles & Sunsets

129,00 kr.

Meraki Duftfrisker m. 7 pinde, Sandcastles & Sunsets

På lager

meraki
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Meraki Duftfrisker Sandcastles & Sunsets

Spred en dejlig duft i hjemmet med Merakis velduftende duftfrisker.

Duftfriskeren fra Meraki består af 7 duftpinde, der giver dit rum en mild og sanselig duft af Sandcastles & Sunsets. Brug duftfriskeren til at skabe en frisk og indbydende atmosfære i stuen, entreen eller soveværelset. Eller placér den på badeværelset, når du har lyst til lidt spastemning.

Flaskens mørke glas giver den et lidt retro-agtigt look og vil passe ind i de fleste hjem. Placer den evt på en lille fin bakke med en lille plante eller krukke.

H: 21.5 cm, Ø: 4.5 cm, 120 ml

Anvendelse: Åbn flasken og stik pindene ned i og du er nu klar til at sprede en skøn duft i dit hjem.

Meraki Duftfrisker Sandcastles & Sunsets

Meraki er et forkælende univers af velvære og wellness, designet og udviklet i Danmark. Serien er inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med kærlighed til, og respekt for naturen.

Merakis produkter indeholder milde og plejende ingredienser, som er særligt udvalgt for deres kvalitet og naturlige aromaer.

Produkterne er yderst lækre i brug, og er samtidig smukke og fortjener en plads fremme. Skab din egen lille wellness-afdeling ved at anrette dine flotteste plejeprodukter samlet. Tilføj evt med et lækkert duftlys, duftpinde eller en lille vase med en stilk. Mulighederne er mange og hvorfor ikke lade dine dagligdags “brugs-ting” indgå i din indretning?

Yderligere information

Vægt 0,00 kg

Brand

Meraki

Meraki er et forkælende univers af velvære og wellness, designet og udviklet i Danmark. Serien er inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med kærlighed til, og respekt for naturen. Merakis produkter indeholder milde og plejende ingredienser, som er særligt udvalgt for deres kvalitet og naturlige aromaer. Produkterne er yderst lækre i brug, og er samtidig smukke og fortjener en plads fremme. Skab din egen lille wellness-afdeling ved at anrette dine flotteste plejeprodukter samlet. Tilføj evt med et lækkert duftlys, duftpinde eller en lille vase med en stilk. Mulighederne er mange og hvorfor ikke lade dine dagligdags "brugs-ting" indgå i din indretning?
meraki