Meraki Body wash Northern dawn

119,00 DKK

Meraki Body wash, Northern dawn

På lager

meraki
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Meraki Body wash Northern dawn

Northern dawn, er en skøn økologisk certificeret krops-sæbe fra Meraki, hvor du får en skøn sæbe til kroppen, i emballage som du gerne vil have stående fremme.

Med dens smukke emballage, vil vores body wash stå flot i brusenichen og tilføre et dekorativt touch.

Den indeholder ekstrakt fra gulerod og persille og økologisk aloe vera, som plejer og fugter huden. Derudover er den velegnet til daglig brug, til alle hudtyper. Med vores body wash efterlades kroppen ren og velduftende, 490 ml

Obs: Kombiner med vægophæng for praktisk opbevaring.

Brand

Meraki

Meraki er et forkælende univers af velvære og wellness, designet og udviklet i Danmark. Serien er inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med kærlighed til, og respekt for naturen. Merakis produkter indeholder milde og plejende ingredienser, som er særligt udvalgt for deres kvalitet og naturlige aromaer. Produkterne er yderst lækre i brug, og er samtidig smukke og fortjener en plads fremme. Skab din egen lille wellness-afdeling ved at anrette dine flotteste plejeprodukter samlet. Tilføj evt med et lækkert duftlys, duftpinde eller en lille vase med en stilk. Mulighederne er mange og hvorfor ikke lade dine dagligdags "brugs-ting" indgå i din indretning?
meraki

Yderligere information

Vægt 0.00 kg