Marmelade abrikos/ingefær Proviant

25,00 DKK

Marmelade abrikos/ingefær Proviant

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunstproviant
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Marmelade abrikos/ingefær Proviant

En vidunderlig marmelade, hvor de søde abrikoser fusioneres med østens mystik i form af et skarpt skud ingefær, 250 gram

Ingredienser: sukker, vand, tørrede abrikoser, syltede ingefær, ingefærsirup, citronsaft, geleringsmiddel (pektin og xanthan), syrlighedsregulering (citronsyre), konservering (natriumbenzoat og kaliumsorbat).

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst

Proviant

proviant

Yderligere information

Vægt 0.43 kg
Størrelse 8.5 cm