Magnolia stilk House Doctor

139,00 DKK

House Doctor Magnolia stilk

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Magnolia stilk, brun

En stilfuld genvej til et dekorativt blomsterarrangement designet af House Doctor til at holde længe og være nem at holde. Magnolia er en meget realistisk kvist med brune magnolia blomster, hvor de fine detaljer gør hele forskellen.

Kreer en smuk buket med vores udvalg af kunstige blomster, eller bland dem med friske blomster for at skabe et smukt midtpunkt på spisebordet, L: 85 cm

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor