Ib Laursen Stenkrukke UNIKA

199,00 DKK

Ib Laursen Stenkrukke UNIKA varierende størrelser

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunst
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Ib Laursen Stenkrukke UNIKA

Stenkrukken er fra Indien.

Krukkerne er blevet brugt til opbevaring af kokosmælk o.l. De er især brugt i det sydlige Indien og bruges endnu ude på landet.

Der er forskelle i størrelse, form, farver o.l. på krukkerne. Der kan også forekomme afslag i kanten. Det er gamle, brugte stenkrukker, og det vil de bære præg af.

H: 12 cm Ø: 15,5 cm

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst

Yderligere information

Vægt 1.10 kg
Størrelse 10 cm