Ib Laursen Spejl i træramme UNIKA

189,00 kr.

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunst
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Ib Laursen Spejl i træramme UNIKA

Smukt spejl med ramme af genbrugstræ. Spejlet har kraftige beslag bagpå, så det kan hænge både vandret og lodret.

Et spejl kan tilføre masser af sjæl til din indretning. Og særligt dette spejl, hvor kanten på rammen er lavet af genbrugstræ, som har en naturlig patina fra sit ‘tidligere liv’.

Hvert spejl er unikt – og det giver dig en mulighed for at tilføre din indretning noget ekstra. Spejlet er flot i sammenhæng med grønne planter. I entréen eller badeværelset. Og alle steder, hvor du gerne vil have lidt ekstra lys.

H: 30 cm B: 20 cm D: 2 cm

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.