Ib Laursen rattan kurv m/plast large

549,00 kr.

Ib Laursen rattan kurv m/plast large

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunst
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Ib Laursen rattan kurv m/plast large

Stor skøn rund kurv med indvendig plast

Brug den enten inde eller ude.

H: 51 cm Ø: 52 cm

Smuk kurv med plast indvendig, hvilket gør den ideel til planter. Kurven er lavet i hel rattan, hvilket giver en stærk konstruktion med et eksklusivt look. Hel rattan er, i modsætning til flækket rattan, ultra holdbart og giver kurven lang levetid.

Kurve bruger de fleste året rundt til mange forskellige ting. Fælles er nok, at kurvene i vores indretning bruges til opbevaring. Enten plaider, puder, legetøj, planter, diverse nips eller måske noget helt andet.

Naturmaterialer som denne vægkurv har et blødt og varmt udtryk og sætter prikken over i’et i de fleste hjem, både ude og inde. Desuden tilfører naturmaterialer et let, luftigt og sommerligt touch til din øvrige indretning. Dette gælder uanset hvordan du vælger at bruge dem.

Skab smukke områder i dit hjem med en stor grøn plante i en plastforet kurv. Rul dine plaider smukt sammen og anret dem i en kurv ved siden af sofaen. Eller opbevar børnenes farverige legetøj fra stuen i en stor fletkurv, når det ikke er i brug.

Hos Helbos Living har vi altid et stort udvalg af kurve fra forskellige af vores leverandører, bl.a House Doctor og Ib Laursen.

Ib Laursen rattan kurv m/plast large

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.