Ib Laursen Ramme af UNIKA træ m/metalgitter

799,00 DKK

Ib Laursen Ramme af UNIKA træ m/metalgitter

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunst
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.
Ib Laursen Ramme af UNIKA træ m/metalgitter
Unika – fed ramme med kraftigt gittertråd,
61 cm x 61 cm
Rammen er lavet af genbrugstræ fra nedbrydning af bygninger og lignende. Derfor kan der være revner og sprækker i træet og træet kan være af forskellige sorter.
Kan du lide det rå og rustikke i din indretning, så er genbrugstræ et hit og så passer det perfekt til både det fine og stilrene, men også det mere spraglede.

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst

Yderligere information

Vægt 5.10 kg
Størrelse 61 × 61 cm