Ib Laursen quilt m/ grønne prikker

329,00 kr.

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunst
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Ib Laursen quilt m/ grønne prikker

Utrolig smuk quilt, perfekt til både inde og ude.

Quiltens yderstof er af 100 % bomuld med fyld af 90 % bomuld og 10% polyester, og måler 130 cm x 180 cm.

Tåler sagtens vask ved 40 grader.

Er du vild med den lette lyse sommerhus-stil, hvorfor så ikke blot skabe din egen? Quiltene er fantastiske til at fremtrylle netop denne stemning, hvor følelsen af forår, sommer og bare tæer går hånd i hånd.

Mix gerne quilte i forskellige mønstre, herunder striber, blomstrede mm og tilsæt andre lækre tekstiler (ex puder). På den måde får du hele set-uppet til at spille sammen og giver dig skønne forfriskende steder i din indretning. Det gælder både i stuen, dit soveværelse, dit sommerhus eller måske på din terrasse, når vejret tillader det.

En quilt er i øvrigt den oplagte gaveide til både hende og ham. Hvem kan ikke lige bruge sådan et at lune sig ved på en kølig dag?

Disse smukke quilte fra Ib Laursen findes i et utal af farver og mønstre, alle i den samme lækre bløde kvalitet. Mange af dem kan med fordel mixes på kryds og tværs for at skabe netop den stil du ønsker i dit hjem.

Flere gange årligt kommer der nye frem i nye farver. Det er derfor altid muligt at kunne finde dem i farver, som passer med tidens trend.

Denne quilt med grønne prikker kan selvfølgelig vaskes ved 40 grader og bør blot hænges op efter vask og som ekstra bonus får du duften af “have og frisk luft” med ind, hvis du lader dem tørre udenfor.

Finder du ikke de farver, du ønsker – så kontakt os og lad os hjælpe, vi bestiller gerne hjem til dig.

Ib Laursen quilt m/ grønne prikker

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring – der er mange gode muligheder.

Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus.

Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig – og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden.

Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.

Ib Laursen indretning og brugskunst

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.