Tilbud

Ib Laursen pudebetræk velour summergreen 52×72

129,00 kr.

-48%

Ib Laursen pudebetræk velour summergreen 52×72

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunst
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Ib Laursen pudebetræk velour summergreen 52×72
Lækkert, stort, aflangt pudebetræk i stenvasket bomuldsvelour. Størrelsen gør,  at den kan fungere som rygpude i soveværelset – eller en opfriskning af sofaens udtryk. Den faste struktur – og den lille tittekant giver et eksklusivt udtryk. Stenvasken giver endnu flere changerende nuancer i hvert pudebetræk – i stedet for en overflade uden spil.

Pudebetrækket som passer til monteringspude 50 cm x 70 cm kan vaskes ved 30 grader og lukkes i siden med en fin lille lynlås.

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.