Ib Laursen plaid creme/rust stribet

149,00 DKK

På lager

  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Ib Laursen plaid creme/rust stribet

Den smukke plaid i 100 % bomuld måler 130 cm x 160 cm.

Kan vaskes ved 40 grader og hænges derefter blot op.

Trænger hjemmet til lidt nyt, så kan et par nye lækre plaider i stribet creme/rust gøre underværker i din stue, på terrassen etc

Forkæl dig selv med disse smukke plaider i stuen, sommerhuset, på terrassen eller hvor du synes det er lækkert at sidde med en god bog og en kop kaffe.

Mix gerne plaider i forskellige mønstre, herunder striber, blomstrede mm og tilsæt andre lækre tekstiler (ex puder). På den måde får du hele set-uppet til at spille sammen og giver dig skønne forfriskende steder i din indretning. Det gælder både i stuen, dit soveværelse, dit sommerhus eller måske på din terrasse, når vejret tillader det.

 

Den oplagte gaveide:

En plaid er i øvrigt den oplagte gaveide til både hende og ham. Hvem kan ikke lige bruge sådan et at lune sig ved på en kølig dag?

Disse smukke stribede creme/rustfarvede plaider findes i et utal af farver og mønstre, alle i den samme lækre bløde kvalitet.

 

Mix dem til din helt egen stil:

Mange af dem kan med fordel mixes på kryds og tværs for at skabe netop den stil du ønsker i dit hjem.

Flere gange årligt kommer der nye frem i nye farver. Det er derfor altid muligt at kunne finde dem i farver, som passer med tidens trend.

Denne plaid kan selvfølgelig vaskes ved 40 grader og bør blot hænges op efter vask og som ekstra bonus får du duften af “have og frisk luft” med ind, hvis du lader dem tørre udenfor.

Ib Laursen plaid creme/rust stribet

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.