Tilbud

Ib Laursen Unika Lerflaske i juteophæng,

Original price was: 229,00 kr..Current price is: 119,00 kr..

-48%

Ib Laursen Unika Lerflaske i juteophæng,

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunst
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Ib Laursen Unika Lerflaske i juteophæng,

Smuk gammel unika lerflaske i juteophæng -kun til dekoration.

Den smukke lerflaske er fra Indien. Lerflaskerne har været brugt til at opbevare alkohol i. Alkoholen er i Sydindien en berømt spiritus, som er udvundet af palmetræer. Når folk klatrer op i palmerne for at høste spiritussen, binder de flasken fast til sig selv og hælder spiritussen i. Den smalle hals forhindrer dem i at spilde, og formen på halsen gør at det er nemt at binde et reb i som håndtag, og at den dermed er nem at bære.

Vi bruger dem til unik indretning, ved at hænge dem op eller lægge dem på bordet i dit yndlingshjørne. Flaskerne er unikke – de er derfor forskellige i form, farve, størrelse, mønster og udtryk.

Ca mål B: 15 cm H: 80 cm L: 24 cm H: 25 cm

Yderligere information

Vægt 1,70 kg
Størrelse 24 × 15 × 80 cm

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst