Ib Laursen kurv i bambus

289,00 DKK

Ib Laursen kurv i bambus Lille

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunst
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Ib Laursen kurv i bambus

 

Ideer til anvendelse:

Kurven er fantastisk til opbevaring af diverse, ex tørklæder/handsker mm i entreen, legetøj på børneværelset eller måske til små haveredskaber på terrassen eller ved drivhuset.

Brug evt din kurv på dit badeværelse til opbevaring af sammenrullede håndklæder. Evt de ekstra ruller med toiletpapir, sæber eller andet. Kurven i bambus har masser af anvendelsesmuligheder og kun fantasien sætter grænsen.

Kurve bruger de fleste året rundt til mange forskellige ting. Fælles er nok, at kurvene i vores indretning bruges til opbevaring. Enten plaider, puder, legetøj, planter, diverse nips eller måske noget helt andet.

En flot kurv i bambus giver et godt sidste touch i enhver indretning.

 

Bambus generelt:

Bambus er et 100% naturprodukt. Det er meget stabilt, og så har det et naturligt og robust udseende.

Vores bambus kollektion er fra Vietnam. Her er en langvarig tradition for at dyrke bambus og producere varer af den. Kurvene er håndlavede, og hver vare er unik, da den er lavet af et naturmateriale.

Bambus er en af de hurtigst voksende planter i verden.

De kan plantes, dyrkes og høstes meget hurtigere end træ. På grund af vækstraten og at der findes meget af den, er det forholdsvist billigt og samtidig en bæredygtig løsning til interiør og møbler – og som byggemateriale i visse egne af verden.

 

Vedligehold af bambus generelt:

Da bambus er meget robust, er den udmærket til udendørsbrug såvel som til interiør.

Overfladen kan blive mere grålig med tiden specielt ved udendørsbrug, det er naturligt og med til at give varen charme.

Den smukke bambus-kurv har målene – Ø: 35 cm H: 34 cm

Ib Laursen kurv i bambus

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst

Yderligere information

Vægt 0.74 kg
Størrelse 42 × 42 × 41 cm