Tilbud

Ib Laursen Hus t/fyrfadslys Thorshavn grøn

Original price was: 199,00 kr..Current price is: 119,00 kr..

-40%

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunst
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Ib Laursen Hus t/fyrfadslys Thorshavn grøn

Dette keramikhus er en del af serien af Thorshavn-huse. De fine Thorshavn-huse er inspireret af de farverige, træbeklædte huse, som man finder i byen Thorshavn på Færøerne.

Huset kan både stå for sig selv eller stilles op sammen med flere huse på rad og række for at skabe et lille nabolag. Thorshavn-husene spreder en skøn stemning, hvor end de placeres. Når et tændt fyrfadslys sættes i keramik huset, kan du nyde det hyggelige lys, der skinner ud ad de små vinduer.

Belysning med en unik vikingestil:
Introducer din indendørsbelysning til den nordiske magi med vores Ib Laursen Hus til fyrfadslys Thorshavn grøn. Dette hus er ikke bare et simpelt hus, det er en hyldest til de gamle vikingers kultur og traditioner.

Med den karakteristiske grønne farve og detaljerede design, vil huset i keramik skabe en varm og indbydende atmosfære i dit hjem.

Uanset om du ønsker at skabe en rustik eller moderne stemning i dit rum, vil Ib Laursens Thorshavn Hus helt sikkert tage din indretning op på et nyt niveau. Uanset om du er fan af nordisk mytologi eller bare ønsker at tilføje noget unikt,  er vores lyshuse perfekte for dig!

En unik nordisk tilføjelse til din indendørsbelysning:
Thorshavn-husene spreder en skøn stemning, hvor end de placeres. Når et tændt fyrfadslys sættes i lys-huset kan du nyde det hyggelige skær, der skinner ud ad de små vinduer.

Der er altid grader af uforudsigelighed ved glasering af keramik.

Først under brændingen kommer farverne til live. Det er netop det, der giver et unikt samt originalt udtryk til husene med deres små farveforskelle/rustikke kanter.

B: 7,7 cm H: 19 cm L: 11 cm

Ib Laursen Hus t/fyrfadslys Thorshavn grøn

 

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.