Ib Laursen Bænk bambus

499,00 DKK

Ib Laursen Bænk bambus

På lager

Ib Laursen indretning og brugskunst
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Ib Laursen Bænk bambus

Bambus er et 100 % naturprodukt. Det er meget stabilt, og så har det et naturligt og robust udseende. Vores bambus-kollektion er fra Vietnam. Her er en langvarig tradition for at dyrke bambus og producere varer af den. Varerne er håndlavede, og hver vare er unik, da den er lavet af et naturmateriale. Bambus er en af de hurtigstvoksende planter i verden. De kan plantes, dyrkes og høstes meget hurtigere end træ. På grund af vækstraten, og at der findes meget af den, er det forholdsvist billigt og samtidig en bæredygtig løsning til interiør og møbler og som byggemateriale i visse dele af verden.

Vedligehold: da bambus er meget robust, er den velegnet til udendørs brug såvel som interiør. Overfladen kan blive mere grålig med tiden, specielt ved udendørs brug, da det er naturligt og er med til at give varen charme. Ved udendørs brug kan bambus blive angrebet af mug, men det er kun på overfladen. Sørg for at holde underlaget tørt, så benene på møbler ikke absorberer vand. Husk at opbevare dine bambusmøbler tørt og med god ventilation om efteråret og vinteren.
L: 100 cm B: 38 cm H: 45 cm

Brand

Ib Laursen

Ib Laursen er en af vores store leverandører. Uanset om du mangler møbler, spejle eller tilbehør som små vaser, finder du et stort udvalg her. Nogle af vores bestsellere er den velkendte murstensform, der kan bruges til rigtig meget. Nogle bruger dem på vægge, andre som bord opbevaring - der er mange gode muligheder. Se de mange småmøbler i bambus, som er utrolig populære at bruge i sommerhuse. Der findes både hylder, spejle, borde og lænestole i bambus. Ib Laursen er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig - og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Ib Laursens produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Ib Laursen indretning og brugskunst

Yderligere information

Vægt 7.25 kg
Størrelse 100 × 38 × 45 cm