HUMDAKIN Vipaka duftpinde

359,00 kr.

HUMDAKIN Vipaka duftpinde.

Style dit hjem med den elegante flakon, og lad pindene sprede duften af tryghed og renlighed i månedsvis, så følelsen af nyrengjort hjem forlænges.

 

På lager

  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

HUMDAKIN Vipaka duftpinde

HUMDAKINs duftpinde spreder en delikat duft, der føles frisk, mild og forårsagtig. Denne dejlige duft skaber en tryg og indbydende atmosfære i dit hjem.

Style dit hjem med den elegante flakon, og lad pindene sprede duften af tryghed og renlighed i månedsvis, så følelsen af nyrengjort hjem forlænges.

Vipaka refererer til at skabe god karma. HUMDAKIN Vipaka duftpinde kombinerer den søde og varme amber duft med den jordagtige moskusduft.

Brugsanvisning – Placer 3 pinde i flasken, og de vil suge duften fra væsken op og sprede den. Hvis du ønsker en mere diskret duft – brug kun 2 pinde. Hvis du ønsker en stærkere duft – brug 4 eller flere pinde. Udskift pindene, når duften forsvinder. 250 ml /10 pinde.

Humdakin har dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af hudplejeprodukter og produkter til den moderne husholdning.

Inspirationen er fundet i  af de danske kyster og skove.

Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft.

Desuden gør de, at produkterne er milde mod huden og vores planet.

Humdakins tekstiler:

Deres tekstilkollektion er produceret af økologisk bomuld, der er GOTS- og OEKO-TEX-certificeret.

Humdakins tekstiler er inspireret af indehaver Camilla Schrams bedstemor og teknikker som man brugte tilbage i 1950-erne.

Essensen af Humdakin er at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent og pænt.

Der er ingen af produkterne hos Humdakin som bliver testet på dyr.

Alle deres produkter (undtagen deres opvaskebørste med hestehår), er veganske. Hestehåret kommer fra glade og velpassede heste, som på ingen måde har lidt i processen.

Humdakin bruger ingen hårde kemikalier, konserveringsmidler, parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer.

 

 

Brand

Humdakin

Humdakin har dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af hudplejeprodukter og produkter til den moderne husholdning. Inspirationen er fundet i  af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft. Desuden gør de, at produkterne er milde mod huden og vores planet. Deres tekstilkollektion er produceret af økologisk bomuld, der er GOTS- og OEKO-TEX-certificeret. Humdakins tekstiler er inspireret af indehaver Camilla Schrams bedstemor og teknikker som man brugte tilbage i 1950-erne. Tekstilerne laves i et stort udvalg af farver, som kan mikses og matches, så de passer til netop dine præferencer og dit hjem. Alle Humdakins produkter er produceret på fabrikker der alle har ordentlige arbejdsforhold og høje standarder. Essensen af Humdakin er at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent og pænt. Der er ingen af produkterne hos Humdakin som bliver testet på dyr. Alle deres produkter (undtagen deres opvaskebørste med hestehår), er veganske. Hestehåret kommer fra glade og velpassede heste, som på ingen måde har lidt i processen. Humdakin bruger ingen hårde kemikalier, konserveringsmidler, parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.