Tilbud

HUMDAKIN strikket karklud Waldorf

39,00 kr.

-34%

HUMDAKIN strikket karklud Waldorf

På lager

  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

HUMDAKIN strikket karklud Waldorf

strikket karklud i 100% økologisk GOTS certificeret bomuld.

En funktionel, dekorativ karklud der holder vask efter vask og samtidig pynter i køkkenet. Mix med HUMDAKIN økologiske viskestykker og håndklæder i dine yndlings kontrast og komplementærfarver for et dejligt stilrent hjem. Denne farve kaldes Waldorf

Tip: karkluden kan bruges ved vasken eller som en klud til rengøring. En anden måde at bruge dem på er som stofservietter. strukturen på kluden samt de smukke farver den findes i gør den perfekt til at pynte et dækket spisebord. Rul dem sammen og bind dem med natursnor eller læg dem under skålen eller tallerkenen, når du dækker bordet for dig og dine gæster.

Karkluden måler 28 cm x 28 cm.

Vaskeanvisning:

  • Kan vaskes ved 60 grader
  • Tåler tørretumbler
  • for at vedligeholde den høje sugeevne, anbefaler vi at man ikke bruger skyllemiddel på tekstiler.

Brand

Humdakin

Humdakin har dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af hudplejeprodukter og produkter til den moderne husholdning. Inspirationen er fundet i  af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft. Desuden gør de, at produkterne er milde mod huden og vores planet. Deres tekstilkollektion er produceret af økologisk bomuld, der er GOTS- og OEKO-TEX-certificeret. Humdakins tekstiler er inspireret af indehaver Camilla Schrams bedstemor og teknikker som man brugte tilbage i 1950-erne. Tekstilerne laves i et stort udvalg af farver, som kan mikses og matches, så de passer til netop dine præferencer og dit hjem. Alle Humdakins produkter er produceret på fabrikker der alle har ordentlige arbejdsforhold og høje standarder. Essensen af Humdakin er at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent og pænt. Der er ingen af produkterne hos Humdakin som bliver testet på dyr. Alle deres produkter (undtagen deres opvaskebørste med hestehår), er veganske. Hestehåret kommer fra glade og velpassede heste, som på ingen måde har lidt i processen. Humdakin bruger ingen hårde kemikalier, konserveringsmidler, parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.