HUMDAKIN Skyllemiddel havtorn & kamille

145,00 DKK

På lager

Humdakin bæredygtige produkter
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Et skyllemiddel, der efterlader tøjet blødt, let at stryge og behageligt duftende efter hver vask.

Skyllemidlet indeholder naturlige ekstrakter af kamille og havtorn, som er kendt for deres følsomme og hypoallergene egenskaber.

Skyllemidlet beskytter fibrene i stoffet og hjælper dine yndlingsting med at forblive bløde efter hver vask. Skyllemidlet har en delikat duft, der matcher HUMDAKIN vaskesæben.

BRUGSANVISNING Dette produkt er et koncentrat. Brug altid som anvist. Brug ikke vaskemidlet til uld eller silke. Tænk på miljøet, når du doserer vaskemidlet – overanvend ikke. Overdreven brug gør ikke tøjet blødere og er skadeligt for miljøet.

Vi anbefaler at bruge 1 hætte pr. vask, hvilket svarer til 1 spiseskefuld, eller 15 ml. 1000 ml bør række til 60-65 vaske.

HUMDAKINs flydende produkter er fri for parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende stoffer og kræftfremkaldende stoffer.

HUMDAKINs produkter indeholder allergivenlig parfume og kun milde konserveringsmidler. HUMDAKINs flydende produkter er dermatologisk testet.

Emballagen er lavet af genanvendelig plast. Ingredienser: Mellem (ikke mindre end eller lig med) 5 og (ikke mere end) 15 % kationiske overfladeaktive stoffer, mindre end 5 % konserveringsmidler (2phenoxyethanol) og parfumer.

Brand

Humdakin

Humdakin har dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af hudplejeprodukter og produkter til den moderne husholdning. Inspirationen er fundet i  af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft. Desuden gør de, at produkterne er milde mod huden og vores planet. Deres tekstilkollektion er produceret af økologisk bomuld, der er GOTS- og OEKO-TEX-certificeret. Humdakins tekstiler er inspireret af indehaver Camilla Schrams bedstemor og teknikker som man brugte tilbage i 1950-erne. Tekstilerne laves i et stort udvalg af farver, som kan mikses og matches, så de passer til netop dine præferencer og dit hjem. Alle Humdakins produkter er produceret på fabrikker der alle har ordentlige arbejdsforhold og høje standarder. Essensen af Humdakin er at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent og pænt. Der er ingen af produkterne hos Humdakin som bliver testet på dyr. Alle deres produkter (undtagen deres opvaskebørste med hestehår), er veganske. Hestehåret kommer fra glade og velpassede heste, som på ingen måde har lidt i processen. Humdakin bruger ingen hårde kemikalier, konserveringsmidler, parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer.
Humdakin bæredygtige produkter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.