Tilbud

HUMDAKIN karklud Light stone

39,00 kr.

-34%

HUMDAKIN karklud Light stone

På lager

  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

HUMDAKIN karklud Light stone

Denne strikkede karklud fra HUMDAKIN i farven light stone er lavet af 100% GOTS certificeret økologisk bomuld og fås i mange flotte farver.

Det er en funktionel og smuk karklud i blødt strikstof, som gør den meget sugende og slidstærk. Vask og brug den igen og igen.

Bland karkluden med de forskellige HUMDAKIN-tekstiler og assorterede farver for et smukt og stilfuldt hjem.

Tip: Karkluden fungerer fantastisk ved håndvasken eller som rengøringsklud.

En anden måde at bruge dem på er som stofservietter. Strukturen af ​​kluden og smukke farver gør karkluden til et perfekt værktøj til at tilføje lidt stil til din borddækning! Rul dem sammen og bind dem med natursnor eller stil dem under en skål eller tallerken for at krydre, når du dækker bordet for dig og dine gæster. – Vask ved 60°C –

Karkluden kan tørretumbles. – For at stoffet skal bevare de bedste tørreegenskaber, må du ikke bruge skyllemiddel. – For en dejlig frisk duft, brug HUMDAKIN vaskesæben, når du vasker dine tekstiler.

Karkluden måler 28 cm x 28 cm.

Brand

Humdakin

Humdakin har dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af hudplejeprodukter og produkter til den moderne husholdning. Inspirationen er fundet i  af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft. Desuden gør de, at produkterne er milde mod huden og vores planet. Deres tekstilkollektion er produceret af økologisk bomuld, der er GOTS- og OEKO-TEX-certificeret. Humdakins tekstiler er inspireret af indehaver Camilla Schrams bedstemor og teknikker som man brugte tilbage i 1950-erne. Tekstilerne laves i et stort udvalg af farver, som kan mikses og matches, så de passer til netop dine præferencer og dit hjem. Alle Humdakins produkter er produceret på fabrikker der alle har ordentlige arbejdsforhold og høje standarder. Essensen af Humdakin er at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent og pænt. Der er ingen af produkterne hos Humdakin som bliver testet på dyr. Alle deres produkter (undtagen deres opvaskebørste med hestehår), er veganske. Hestehåret kommer fra glade og velpassede heste, som på ingen måde har lidt i processen. Humdakin bruger ingen hårde kemikalier, konserveringsmidler, parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.