HUMDAKIN Handcare kit

299,00 DKK

På lager

Humdakin bæredygtige produkter
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

HUMDAKIN Handcare kit

Nu kan du købe håndsæben og lotionen som et smukt gavesæt i vores milde 01-duft!

Dette nye håndplejesæt er perfekt til at skabe en hotelstemning i dit eget hjem eller til at give som gave.

Opbevar håndsæben og håndlotionen ved din vask for at give dig selv, din familie og dine gæster en luksuriøs oplevelse og rene, fugtede hænder.

I håndplejesættet er 01 håndsæben og 01 håndlotion, begge i 300 ml.

Den sarte håndsæbe 01 er beriget med macadamiaolie og panthenol, som er særligt nyttige til irriteret og tør hud.

01 håndlotion er beriget med macadamiaolie, sheasmør og abrikosolie, som hjælper med at hele, fugte og beskytte din hud.

Ingredienser: Håndlotion:

Aqua, Glycerin, Macadamia Integrifolia frøolie, Butyrospermum Parkii Smør, Capryl/Capric Triglycerid, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearat Citrat, Prunus Armeniaca Kernel Oil. Desuden Ethylhexyl Stearat, Glyceryl Stearate Glyceryl Stearat, Hippom-extrakt, Hippoom-Ex, Hippoom-extrakt, Fruit, Hippom, Recutita blomsterekstrakt, tocopherylacetat, carbomer, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, natriumbenzoat, kaliumsorbat, mælkesyre, natriumhydroxid, parfume.

Sæbe: Aqua, Dinatrium Laureth Sulfosuccinat, Glycerin, Cocamidopropyl Betain, Macadamia frøolie Glycereth-8 estere, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Sodium Chloride, Panthenol, Hippophae Rhamnoids Frugtekstrakt, Chamomila Extract Recutita Co-7 Flower, PEG-200 Iminodisuccinat, Natriumbenzoat, Phenoxyethanol, Mælkesyre, Kaliumsorbat, Citronsyre, Parfume

Brand

Humdakin

Humdakin har dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af hudplejeprodukter og produkter til den moderne husholdning. Inspirationen er fundet i  af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft. Desuden gør de, at produkterne er milde mod huden og vores planet. Deres tekstilkollektion er produceret af økologisk bomuld, der er GOTS- og OEKO-TEX-certificeret. Humdakins tekstiler er inspireret af indehaver Camilla Schrams bedstemor og teknikker som man brugte tilbage i 1950-erne. Tekstilerne laves i et stort udvalg af farver, som kan mikses og matches, så de passer til netop dine præferencer og dit hjem. Alle Humdakins produkter er produceret på fabrikker der alle har ordentlige arbejdsforhold og høje standarder. Essensen af Humdakin er at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent og pænt. Der er ingen af produkterne hos Humdakin som bliver testet på dyr. Alle deres produkter (undtagen deres opvaskebørste med hestehår), er veganske. Hestehåret kommer fra glade og velpassede heste, som på ingen måde har lidt i processen. Humdakin bruger ingen hårde kemikalier, konserveringsmidler, parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer.
Humdakin bæredygtige produkter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.