HUMDAKIN håndsæbe pæon & tranebær

165,00 kr.

På lager

  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

HUMDAKIN håndsæbe pæon & tranebær

En skånsom håndsæbe med naturlige ekstrakter af pæon og tranebær, som efterlader dine hænder fugtet med en dejlig frisk duft af blomster om sommeren!

Lidt luksus til travle hænder. Skånsom mod din hud – skånsom mod vores planet.

Denne delikate flydende håndsæbe indeholder naturlige ekstrakter af pæon og tranebær.

Pæon og tranebær indeholder blødgørende og opstrammende egenskaber.

Antioxidanterne og C-vitamin i tranebærrene booster kollagenproduktionen, som gør din hud fast og strålende.

Denne håndsæbe er beriget med macadamiaolie og panthenol, som er særligt nyttige til irriteret og tør hud.

HUMDAKIN håndsæben med pæon og tranebær hjælper med at blødgøre og fugte dine hænder i hver vask.

Tør dine hænder med HUMDAKIN strikket køkkenrulle og afslut med 03 håndlotion for bløde og fugtede hænder.

HUMDAKINs flydende produkter er fri for parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende stoffer og kræftfremkaldende stoffer.

HUMDAKINs produkter indeholder allergivenlig parfume og kun milde konserveringsmidler.

HUMDAKINs flydende produkter er dermatologisk testet. Emballagen er lavet af genanvendelig plast. I

ngredienser: Aqua, Dinatrium Laureth Sulfosuccinat, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Macadamia frøolie Glycereth-8 estere, Natriumchlorid, PEG-200 Hydrogeneret Glyceryl Palmate, Panthenol, Vaccinium Macrocarpon Frugtekstrakt, Cocodium-7 Officinalis, Cocodium-ekstrakt, PEG-7-ekstrakt, PEG Iminodisuccinat, natriumbenzoat, phenoxyethanol, kaliumsorbat, citronsyre, parfume.

Brand

Humdakin

Humdakin har dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af hudplejeprodukter og produkter til den moderne husholdning. Inspirationen er fundet i  af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft. Desuden gør de, at produkterne er milde mod huden og vores planet. Deres tekstilkollektion er produceret af økologisk bomuld, der er GOTS- og OEKO-TEX-certificeret. Humdakins tekstiler er inspireret af indehaver Camilla Schrams bedstemor og teknikker som man brugte tilbage i 1950-erne. Tekstilerne laves i et stort udvalg af farver, som kan mikses og matches, så de passer til netop dine præferencer og dit hjem. Alle Humdakins produkter er produceret på fabrikker der alle har ordentlige arbejdsforhold og høje standarder. Essensen af Humdakin er at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent og pænt. Der er ingen af produkterne hos Humdakin som bliver testet på dyr. Alle deres produkter (undtagen deres opvaskebørste med hestehår), er veganske. Hestehåret kommer fra glade og velpassede heste, som på ingen måde har lidt i processen. Humdakin bruger ingen hårde kemikalier, konserveringsmidler, parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.