Humdakin håndlotion Peony & cranberry 03

239,00 DKK

På lager

Humdakin bæredygtige produkter
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Humdakin håndlotion Peony & cranberry 03

En mild håndlotion med naturlige ekstrakter af pæon og tranebær til strålende hud.

Den allergivenlige duft og effektive formel er perfekt, hvis du har sart og tør hud. Lotionen efterlader dine hænder fugtede og med en blid, frisk duft. Skånsom mod din hud – skånsom mod vores planet.

Denne unikke og blødgørende håndlotion indeholder naturlige ekstrakter af pæon og tranebær.

Pæon og tranebær indeholder blødgørende og opstrammende egenskaber. Antioxidanterne og c-vitaminet i tranebærrene booster kollagenproduktionen, som gør din hud fast og strålende.

03 håndlotion er beriget med macadamia-olie, sheasmør og abrikosolie, som hjælper med at hele, fugte og beskytte din hud. HUMDAKIN håndlotion med pæon og tranebær absorberes effektivt i din hud og efterlader dine hænder fugtede og silkebløde. Brug lotionen efter at have vasket dine hænder med den plejende 03 håndsæbe for rene og fugtede hænder.

HUMDAKINs flydende produkter er fri for parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende stoffer og kræftfremkaldende stoffer. HUMDAKINs produkter indeholder allergivenlig parfume og kun milde konserveringsmidler. HUMDAKINs flydende produkter er dermatologisk testede.

Emballagen er lavet af genanvendelig plast.

 


 

Brand

Humdakin

Humdakin har dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af hudplejeprodukter og produkter til den moderne husholdning. Inspirationen er fundet i  af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft. Desuden gør de, at produkterne er milde mod huden og vores planet. Deres tekstilkollektion er produceret af økologisk bomuld, der er GOTS- og OEKO-TEX-certificeret. Humdakins tekstiler er inspireret af indehaver Camilla Schrams bedstemor og teknikker som man brugte tilbage i 1950-erne. Tekstilerne laves i et stort udvalg af farver, som kan mikses og matches, så de passer til netop dine præferencer og dit hjem. Alle Humdakins produkter er produceret på fabrikker der alle har ordentlige arbejdsforhold og høje standarder. Essensen af Humdakin er at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent og pænt. Der er ingen af produkterne hos Humdakin som bliver testet på dyr. Alle deres produkter (undtagen deres opvaskebørste med hestehår), er veganske. Hestehåret kommer fra glade og velpassede heste, som på ingen måde har lidt i processen. Humdakin bruger ingen hårde kemikalier, konserveringsmidler, parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer.
Humdakin bæredygtige produkter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.