Humdakin bodylotion 500 ml

325,00 DKK

På lager

Humdakin bæredygtige produkter
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

Humdakin bodylotion 500 ml

En mild og yderst plejende body lotion med kamille og havtorn til alle hudtyper.

Cremen er rig på B3 og E vitamin, som sørger for at din hud er fugtet og plejet. Cremen er i øvrigt rig på shea smør, mandelolie og abrikos-olie som er med til at pleje.

Cremen absorberes hurtigt og efterlader ikke huden fedtet.

Anvendelse: Fordel din bodylotion på huden og massér langsomt ind indtil cremen er absorberet.

Flasken kommer med en praktisk pumpe, så det er let at dosere netop den mængde du ønsker.

Humdakin bodylotion 500 ml

Ingredienserne i Humdakins produkter er nøje udvalgt, så de kan tilbyde hand care uden parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemisk parfume, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer. Alle produkter er veganske og ikke testet på dyr.

Kamille – kamille har længe været anerkendt som en lægeplante, der vokser frit i naturen. kamilleplanten genkendes på dens yndige hvide blomster, som blomstrer i sommeren og sensommeren, samt den karakteristiske milde kamilleduft.

kamilleekstrakt indeholder irritationshæmmende og anti-inflammatoriske egenskaber, som hjælper helingen af skadet eller irriteret hus. kamille er allergivenligt og dens plejende egenskaber er milde mod huden.

Havtorn – dette superbær er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter. Et bær havtorn indeholder den samme mængde c-vitamin der findes i en hel appelsin. Antioxidanterne har anti-ageing egenskaber og hjælper med at holde huden fugtet. Havtorns blødgørende og nærende egenskaber er særligt velegnede til plejen af sensitiv hud. Derfor er både havtorn og kamille et oplagt valg af ingredienser til bodylotion hos Humdakin.

 

HUMDAKIN Skyllemiddel havtorn & kamille(Åbner i en ny browserfane)

Brand

Humdakin

Humdakin har dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af hudplejeprodukter og produkter til den moderne husholdning. Inspirationen er fundet i  af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft. Desuden gør de, at produkterne er milde mod huden og vores planet. Deres tekstilkollektion er produceret af økologisk bomuld, der er GOTS- og OEKO-TEX-certificeret. Humdakins tekstiler er inspireret af indehaver Camilla Schrams bedstemor og teknikker som man brugte tilbage i 1950-erne. Tekstilerne laves i et stort udvalg af farver, som kan mikses og matches, så de passer til netop dine præferencer og dit hjem. Alle Humdakins produkter er produceret på fabrikker der alle har ordentlige arbejdsforhold og høje standarder. Essensen af Humdakin er at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent og pænt. Der er ingen af produkterne hos Humdakin som bliver testet på dyr. Alle deres produkter (undtagen deres opvaskebørste med hestehår), er veganske. Hestehåret kommer fra glade og velpassede heste, som på ingen måde har lidt i processen. Humdakin bruger ingen hårde kemikalier, konserveringsmidler, parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer.
Humdakin bæredygtige produkter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.