Tilbud

HUMDAKIN 2-pak viskestykke Oak

99,00 kr.

-40%

HUMDAKIN 2-pak viskestykke Oak

På lager

  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

HUMDAKIN 2-pak viskestykke Oak

HUMDAKIN 2-pack viskestykkerne er lavet af 100% GOTS certificeret økologisk bomuld.

Det tætvævede stof sikrer fremragende tørreegenskaber og lang holdbarhed.

HUMDAKIN viskestykkerne er funktionelt og dekorativt tilbehør til dit køkken. Bland viskestykkerne med smukke karklude i komplementære eller kontrastfarver til et smukt og stilfuldt hjem.

SÅDAN VASKER MAN – Kan vaskes ved 60°C. Vi anbefaler at bruge HUMDAKIN vaskesæben. – Viskestykkerne kan tørretumbles. – For at stoffet skal bevare de bedste tørreegenskaber, må du ikke bruge skyllemiddel.

Visketykkerne måler 45 cm x 70 cm

Brand

Humdakin

Humdakin har dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af hudplejeprodukter og produkter til den moderne husholdning. Inspirationen er fundet i  af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft. Desuden gør de, at produkterne er milde mod huden og vores planet. Deres tekstilkollektion er produceret af økologisk bomuld, der er GOTS- og OEKO-TEX-certificeret. Humdakins tekstiler er inspireret af indehaver Camilla Schrams bedstemor og teknikker som man brugte tilbage i 1950-erne. Tekstilerne laves i et stort udvalg af farver, som kan mikses og matches, så de passer til netop dine præferencer og dit hjem. Alle Humdakins produkter er produceret på fabrikker der alle har ordentlige arbejdsforhold og høje standarder. Essensen af Humdakin er at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent og pænt. Der er ingen af produkterne hos Humdakin som bliver testet på dyr. Alle deres produkter (undtagen deres opvaskebørste med hestehår), er veganske. Hestehåret kommer fra glade og velpassede heste, som på ingen måde har lidt i processen. Humdakin bruger ingen hårde kemikalier, konserveringsmidler, parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende stoffer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.