House Doctor vase m/fod Ada klar

199,00 kr.

House Doctor vase m/fod Ada klar

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

House Doctor vase m/fod Ada klar
Ada er en helt unik vase fra House Doctor. Vasen er lavet af glas, men står på et smukt stel, der løfter den yndefulde glaskugle.
Denne vase er helt perfekt som et dekorativt element på middagsbordet. Specielt med en stor buket af farverige blomster vil den imponere.

Vasen vil med dennes skulpturelle udtryk løfte indretningen i hjemmet til helt nye højder og tilføje noget ekstraordinært elegance til hjemmet. h: 16 cm, dia: 20 cm

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.