Tilbud

House Doctor Vase Bottle

199,00 DKK

-38%

House Doctor Vase, Bottle, Mørkebrun

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

House Doctor Vase Bottle

Smukke vaser er en nem måde, hvorpå du kan tilføre liv og personlighed i indretningen.

Med disse skønne vaser med en blålig nuance fra House Doctor behøver du ikke nødvendigvis komme en blomst deri for at fuldende looket.

Du kan også sagtens lade vasen stå som den er eller kombinere den med vaser i andre farver og former.

Den fine glas-vase er nemlig designet som en dekorativ flaske i en varm blålig farve. Den vil supplere alt fra lysestager i messing til urtepotter i keramik.

H: 35 cm Ø: 15 cm

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor

Yderligere information

Vægt 0.00 kg