House Doctor Urtepotte Oli

129,00 DKK

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

House Doctor Urtepotte Oli

Detaljerne er velovervejede og gør hele forskellen på Oli fra House Doctor.

Den lille skjuler med sort børstet finish er lavet af let aluminium og er dækket af et mønster, som er skåret ind i overfladen.

Sammen med den mørke finish giver det en vis dybde til skjuleren.

Takket være den neutrale farve kan du sætte skjuleren sammen med et væld af farver og materialer.

Giv dine hylder et frisk pust, og giv nyt liv til dit bord og din vindueskarm med planter, nips og lysestager i en nutidig og personlig samling.

Du kan også vælge at bruge skjuleren sammen med den større version og lave et fint display dedikeret til planter. Obs: Finish på dette produkt kan variere

H: 18 cm, dia: 14.5 cm

House Doctor Urtepotte Oli

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.