Tilbud

House Doctor Stage Lid Antik messing

49,00 kr.

-51%

House Doctor Stage Lid Antik messing

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

House Doctor Stage Lid Antik messing
Opdater en eller flere af dine smukke glasvaser fra House Doctor med denne unikke lysestage.
Den sorte lysestage er perfekt til at skabe en forandring i dine eksisterende dekorationsgenstande. Stagerne vil tilføre en særlig varme, så snart lyset placeres deri og tændes.

Lysestagen, Lid, kan vende begge veje, så den både fungerer som et element i glasvasen, der holder på en enkelt blomsterstilk eller som en lysestage, der holder et lys eller LED-lys

h: 5.5 cm, dia: 10.50 cm

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.