Tilbud

House Doctor ske natur

15,00 kr.

-78%

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

House Doctor ske natur

Stir er en ske lavet af teakrod. House Doctor har designet den med et hul i midten for at sikre, at alle ingredienser blandes grundigt sammen.

Brug den til at røre i risottoen uden at knække kornene, eller sørg for, at dine saucer og cremer bliver perfekte.

I modsætning til en almindelig træske vil dette design heller ikke slå luften ud af en dej, når du tilføjer ingredienser.  Skeen vil snarere gøre dejen lettere og mere blød

L: 20 cm B: 3 cm

House Doctor ske natur

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.