Tilbud

House Doctor Pudebetræk Sopra Beluga grøn

99,00 DKK

-75%

House Doctor Pudebetræk, Sopra, Beluga grøn

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

House Doctor Pudebetræk Sopra Beluga grøn

Vil du tilføre varme og hygge til hjemmets indretning er den enkle måde, hvorpå du kan gøre dette at tilføje eller udskifte dine pudebetræk.

Dette skønne pudebetræk fra House Doctor er perfekt, hvis du ønsker flere farver og unikke mønstre i dit hjem.

Pudetrækket Sopra, har nemlig et helt særligt mønster i en beluga grøn farve.

Kombinér pudebetrækket med betræk i andre varme og brændte farver i sofaen.  Eller brug den som et enkeltstående dekorativt element i lænestolen.

Pudebetrækket måler 50 x 50 cm

 

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor

Yderligere information

Vægt 0.00 kg