House Doctor kurve vandhyacint

259,00 DKK

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

House Doctor kurve vandhyacint

Sæt af 2 stk kurve i vandhyacint

Få dine kurve væk fra gulvet med de hængende kurve kaldet Hang.

De fås i to størrelser og er designet af House Doctor i blødt vandhyacint. Mønsteret er håndvævet og er et bevis på håndværket bag designet.

Hæng kurvene fra kroge i badeværelset som praktisk og elegant opbevaring af toiletpapir, håndklæder eller andre genstande.

Det brede, vævede mønster og det naturlige materiale skaber lethed i kombination med fliser, marmor og metaller.

Lad hyacint være et gennemgående materiale i badeværelset, stuen og køkkenet for at danne et sammenhængende look i dit hjem.

House Doctor kurve vandhyacint – L: 20 cm B: 15 cm H: 16 cm/  L: 25 cm B: 20 cm H: 18 cm

Kurve i vandhyacint er fantastisk til opbevaring af diverse, ex tørklæder/handsker mm i entreen. Måske legetøj på børneværelset eller sæt en grøn plante i (husk at bruge en plastikpose) eller til små haveredskaber på terrassen eller ved drivhuset.

Hæng evt dine kurve fra House Doctor på dit badeværelse og brug den til opbevaring af små sammenrullede håndklæder. Evt de ekstra ruller med toiletpapir, sæber eller andet. Kurvene i vandhyacint har masser af anvendelsesmuligheder og kun fantasien sætter grænsen.

Kurve bruger de fleste året rundt til mange forskellige ting. Fælles er nok, at kurvene i vores indretning bruges til opbevaring. Enten  legetøj, planter, diverse nips eller måske noget helt andet.

Naturmaterialer som disse vægkurve med hank har et blødt og varmt udtryk og sætter prikken over i’et i de fleste hjem, både ude og inde. Desuden tilfører naturmaterialer et let, luftigt og sommerligt touch til din øvrige indretning. Dette gælder uanset hvordan du vælger at bruge dem.

Hos helbos Living har vi et bredt udvalg af forskellige kurve fra flere af vores leverandører.

House Doctor kurve vandhyacint

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor

Yderligere information

Vægt 0.72 kg