House Doctor julekugle Twist grøn

20,00 kr.

På lager

house doctor
  • For at give dig mest mulig inspiration, benytter vi miljøbilleder hvor der også indgår andre varer.
  • Bemærk at det er kun den vare, der står i teksten, som du tilføjer til kurv.

House Doctor julekugle Twist grøn
Denne grønne, snoede julekugle fra House Doctor tilføjer et farvestrejf til din julepynt.
Som prikken over i’et har julekuglen en smuk, antik overflade og en metaltop, som giver den vintagestil.

Twist-julekuglen er så alsidig, at den snart bliver en favorit. Hæng den på juletræet, eller placer den på en smuk, dekorativ bakke som et festligt midtpunkt på spisebordet.

Lad den snoede form skille sig ud sammen med julekugler med glatte overflader, eller kombiner med dine yndlingsfarver. Ø: 5 cm

Brand

House Doctor

House Doctor tilbyder design, møbler og boligtilbehør, som understøtter de seneste trends og tendenser, når det gælder nordisk boligindretning. Her kan du dykke ned i et moderne boligunivers, som omfatter både møbler, boligtilbehør, dekoration og brugskunst i høj kvalitet og nordisk stil. Designtraditionen er forankret i den skandinaviske indretningsstil og bærer ofte et twist af industrielt design. Med House Doctor er du altid med på de nyeste trends indenfor nordisk indretning. Når du bestiller her på webshoppen, leverer vi altid dine varer hurtigt. Mangler du hjælp eller inspiration til din indretning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Husk: Vi har gratis fragt ved køb over 499 kr.
house doctor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.